STHAMEX 3% F-15 9348

STHAMEX 3% F-15 #9348 je syntetický viacúčelový penotvorný hasiaci prostriedok, bez obsahu fluóru. Pomocou povrchovo aktívnych látok – tenzidov, vyrobených z prírodných obnoviteľných surovín spolu so stabilizátormi peny a látkami zabraňujúcimi zamŕzaniu, tvorí tento prostriedok účinný koncentrát, vhodný najmä k výrobe ťažkej, strednej a ľahkej peny. STHAMEX 3% F-15 #9348 je biologicky ľahko a v plnom rozsahu rozložiteľný, neobsahuje žiadne fluórové väzby, konzervačné látky ani silikónové zlúčeniny.

Balení

STHAMEX 3% F-15 #9348 je vhodný pre všetky oblasti napenenia. V závislosti od pomeru zmesi penového koncentrátu a vzduchu sa dá vyrobiť tečúca, vlhká pena (ťažká pena), s vyšším podielom vzduchu vlhká stredne ťažká pena (stredná pena) a s vysokým až veľmi vysokým podielom vzduchu aj suchá, veľmi ľahká pena (ľahká pena).
STHAMEX 3% F-15 #9348 hasí bezpečne a je schopný dokonale izolovať požiar od plynov. Je stabilný a odolný voči tepelnému žiareniu, splodinám požiarov aj pohybom vzduchu, čím znižuje riziko spätného vznietenia uhasených požiarísk. STHAMEX 3% F-15 #9348 výrazne znižuje povrchové napätie vody a je preto veľmi vhodný aj ako zmáčadlo.

Ke stažení

Syntetické penidlá

Univerzálne syntetické penidlá LETÁK

Ke stažení (167.89k)

8 - Další produkty ve stejné kategorii